Kurssit

Harjoitukset on jaettu peruskurssiin ja jatkokurssiin. Peruskurssi on thainyrkkeilyn aloittaville ja jatkokurssi peruskurssin suorittaneille. Harjoituksia ohjaavat mm. Prasong Pai Jongsungnern ja Antero Hynynen. Lisätiedustelut ja ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen contact at kingofthering.fi tai harjoituksissa.

HARJOITUSAJAT

Iso sali (Helsingin Jujutsu-klubin sali, kehäpääty)

   MA      TI       KE       TO   PE LA     SU  
11.30-13.00 Tekniikka
13.00-14.30 Vapaaharj.* Peruskurssi
17.00-18.30 Sparri**
18.30-20.00 Peruskurssi
19.15-20.45 Tekniikka Tekniikka
20.30-22.00 Peruskurssi

*Vapaaharj. = sali on varattu jäsenten omatoimiseen harjoitteluun, harjoitusta ei ole ohjattu. HJJK:n leiriviikonloppuina ko. harjoitusvuoro on peruttu, seuraa siis tiedotusta.
KOTR:n jäsenet voivat käyttää salia omatoimiseen harjoitteluun muulloinkin sen ollessa vapaa, kaikkien lajien treeniaikataulut löytyvät HJJK:n aikataulusta. Jatkokurssilaiset voivat harjoitella omatoimisesti myös peruskurssin harjoitusten aikana, mikäli salissa on tilaa.
**Sparritreeneihin saa osallistua maksutta edellyttäen, että tarvittava taitotaso ja varusteet löytyvät. Myös muiden seurojen edustajat ovat tervetulleita sparraamaan.

PERUSKURSSI

 • Peruskurssin kesto on noin 5 viikkoa, harjoitukset kolmesti viikossa. Seuraavasta alkavasta peruskurssista tiedotetaan uutisosiossa.
 • Varusteina t-paita ja shortsit/verkkarit. Lisäksi kannattaa ottaa mukaan vesipullo ja hikipyyhe sekä sandaalit käytävillä liikkumista varten.
 • Kurssimaksu: 100 € (Opiskelijat, koululaiset, työttömät ja eläkeläiset 60 €)
 • Harjoitusmaksun voi suorittaa pankkisiirtona tai käteisellä harjoituksissa.
  Peruskurssi maksetaan tilille Nordea FI7214693000214334.
  Pankkisiirrolla maksaessasi kirjoita viestikenttään harrastajan nimi ja peruskurssin ajankohta (Esim. Harri Harrastaja Peruskurssi syyskuu 2014).

JATKOKURSSI

Thainyrkkeilyn peruskurssin suorittaneet voivat osallistua jatkokurssin harjoituksiin. Kurssi on jatkuvaluonteinen. Jatkokurssille voi tulla myös kesken kauden, jolloin kausimaksu lasketaan kaudessa jäljellä olevien kuukausien mukaan, esim. maalis-touko=3kk=105 € (koska 175 €/5kk=35 €/kk). Jatkokurssiharjoittelijat voivat osallistua myös peruskurssin harjoituksiin. Harjoituksissa asuna on t-paita ja thainyrkkeilyshortsit. Harjoitusvarusteina nyrkkeilyhanskat, käsisiteet, hammassuojat, alasuojat ja säärisuojat. Varusteita on mahdollista hankkia seuran kautta.

 • Kevätkausi 5 kk: 175 € (tammi – touko)
 • Kesäkausi 2 kk: 50 € (kesä – heinä)
 • Syyskausi 5 kk: 175 € (elo – joulu)
 • tai kuukausimaksu: 40 € (kalenterikuukausi)

Harjoitusmaksun voi suorittaa pankkisiirtona tai käteisellä harjoituksissa.
Jatkokurssi maksetaan tilille Nordea FI7214693000214334.
Pankkisiirrolla maksaessasi kirjoita viestikenttään harrastajan nimi ja maksamasi kausi (Esim. Harri Harrastaja Syyskausi 2014 / Olli Ottelija Elokuu 2014).

Lahjakortin ostaminen: Maksa haluamasi kurssi tai kausi tilille ja merkitse maksun viestiin: LAHJAKORTTI, lahjakortin saajan nimi ja maksukausi, jota maksu koskee. Lähetä meille sähköpostia contact(at)kingofthering.fi ja kerro, että olet ostanut lahjakortin, sekä lahjan saajan ja antajan nimet, jotka haluat lahjakorttiin. Kun maksu näkyy tilillämme, lähetämme sinulle sähköisen lahjakortin, jonka voit joko itse tulostaa tai lähettää sähköpostitse lahjan saajalle.


JÄSENYYS JA JÄSENEDUT

Seuran jäsen on henkilö, joka on täyttänyt jäsentiedot ja suorittanut harjoitusmaksun. Jäsenyys vanhenee puolivuotta viimeisen maksukauden päättymisestä ja astuu voimaan uuden harjoitusmaksun myötä. Seuran jäseniltä edellytetään rehtiä käytöstä ja urheilumieltä niin harjoituksissa kuin harjoitusten ulkopuolella. Harjoituksissa opittuja taitoja saa käyttää vain thainyrkkeilyharjoituksissa ja -kilpailuissa.

Seuran jäsenet voivat osallistua maksutta Helsingin Ju-jutsulubin eri lajien harjoituksiin edellyttäen, että heillä on asiaankuuluva peruskurssi suoritettuna. Jäsenet voivat käyttää Helsingin Ju-jutsuklubin salia omaan harjoitteluun silloin kun tila on vapaana. Jäsenillä on mahdollisuus hankkia seuran kautta varusteet edulliseen hintaan. Seuran jäsenet voivat osallistua Suomen muay thai -liiton järjestämiin kisoihin. Lisäksi jäsenten on mahdollista hankkia edulliseen hintaan harjoitusaikaa Helsingin Atleettiklubin kuntosalille.