THAINYRKKEILYN PERUSKURSSI ALKAA PE 17.1.2014

Antero Hynynen vs. Jenrob Sakhomsin

King of the Ringin päävalmentaja Antero Hynynen on yksi Suomen kokeneimmista thainyrkkeilijöistä

King of the Ringin uusi vuosi starttaa vauhdikkaasti thainyrkkeilynäytöksellä Kaapelin suuressa budonäytöksessä sunnuntaina 12.1.2014 klo 18.30 sekä thainyrkkeilyn peruskurssilla perjantaina 17.1.2014 klo 18.30.

Peruskurssin harjoitukset ovat kahdesti viikossa, perjantaisin klo 18.30-20.00 ja sunnuntaisin klo 14.30-16.00. Kurssin hinta on 100 € ja se kestää noin 2 kuukautta. Ilmoittautumiset paikan päällä tai sähköpostitse: contact(@)kingofthering.fi. Voit tulla kokeilemaan parit ensimmäiset treenit ilman sitoutumista.

Opiskelijoille ja työttömille peruskurssi reiluun hintaan 60 €! Lisäksi nyt voit ostaa lahjakortin peruskurssille. Maksa harjoitusmaksu ohjeiden mukaan ja lähetä meille sähköpostia contact(at)kingofthering.fi. Lähetämme sinulle sähköpostitse lahjakortin, jonka voit joko itse tulostaa tai lähettää lahjansaajan sähköpostiin. Tarkemmat tiedot löydät maksut -osiosta.

Harjoitustilat sijaitsevat Kaapelitehtaalla Helsingin Ruoholahdessa osoitteessa Tallberginkatu 1 D 4. krs (pukuhuoneet 3. krs). Varusteiksi tarvitset vain t-paidan ja verkkarit tai shortsit. Juomapullolle ja hikipyyhkeelle löytyy varmasti myös käyttöä!

Kurssi on tarkoitettu kaikille yli 13-vuotiaille. Peruskurssilla opit thainyrkkeilyn perustekniikat ja kohotat kuntoasi osaavien valmentajiemme ohjauksessa. Peruskurssin jälkeen olet valmis siirtymään jatkokurssillemme ja treenit jatkuvat kohti tavoitettasi, olipa se sitten rautainen kunto, stressinpurku tai kilpakehä!

Tsekkaa myös videokooste aiemmasta näytöksestä:

Kategoria(t): Kurssit, Ottelijat Avainsana(t): , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.