SEURAAVA THAINYRKKEILYN PERUSKURSSI STARTTAA PE 14.3.

Peruskurssin harjoitukset ovat kahdesti viikossa, perjantaisin klo 18.30-20.00 ja sunnuntaisin klo 14.30-16.00. Kurssin hinta on 100 € ja se kestää noin 2 kuukautta. Ilmoittautumiset paikan päällä tai sähköpostitse: contact(@)kingofthering.fi. Voit tulla kokeilemaan parit ensimmäiset treenit ilman sitoutumista.

2014-01-16 20.52.00-1

Tervetuloa treenaamaan huippuseurassa!

Opiskelijoille ja työttömille peruskurssi reiluun hintaan 60 €! Voit myös ostaa lahjakortin peruskurssille. Maksa harjoitusmaksu ohjeiden mukaan ja lähetä meille sähköpostia contact(at)kingofthering.fi. Lähetämme sinulle sähköpostitse lahjakortin, jonka voit joko itse tulostaa tai lähettää lahjansaajan sähköpostiin. Tarkemmat tiedot löydät maksut -osiosta.

Harjoitustilat sijaitsevat Kaapelitehtaalla Helsingin Ruoholahdessa osoitteessa Tallberginkatu 1 D 4. krs (pukuhuoneet 3. krs). Varusteiksi tarvitset vain t-paidan ja verkkarit tai shortsit. Juomapullolle ja hikipyyhkeelle löytyy varmasti myös käyttöä!

Kurssi on tarkoitettu kaikille yli 13-vuotiaille. Peruskurssilla opit thainyrkkeilyn perustekniikat ja kohotat kuntoasi osaavien valmentajiemme ohjauksessa. Peruskurssin jälkeen olet valmis siirtymään jatkokurssillemme ja treenit jatkuvat kohti tavoitettasi, olipa se sitten rautainen kunto, stressinpurku tai kilpakehä!

Tsekkaa myös videokooste lajiesittelystämme Kaapelin suuressa budonäytöksessä:

Kategoria(t): Kurssit Avainsana(t): , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.