Nurmes Thai Fight Night

Nurmeksessä 11.5. lauantai iltana järjestetyssä Thainyrkkeilyillassa otteli kolme King of the Ring -seuran edustajaa. Ensimmäisen tästä hurjasta joukosta kehään nousi seuran nuorin ottelija Niko Salonen. Niko sai vastaansa Lahtea edustavan Heikki Sairan. Nikoa hieman pidempi Lahtelainen pääsi hallitsemaan lähiottelutilanteita läpi ottelun. Nikolle saldoksi jäi Nurmeksen vierailusta pistetappio ja arvokasta ottelukokemusta.

Seuraavana vuorossa oli Matias Soini illan ainoassa raskaan sarjan ottelussa. Matiakselle vastustajaksi kehään nousi Joensuun Markus Lampinen. Ottelu alkoi todella reippaalla iskujen vaihdolla ja lähiottelulla. Matias lähti hakemaan kyynärpäälyöntejä ja polvia Markuksen hakiessa iskuja nyrkein. Ottelun vauhdikkaan alun aikana myös ylin kehäköysi katkesi, josta seurasi pieni viivästys ennen kuin ottelua voitiin jatkaa. Ensimäinen erä oli reipasta ja tasaista iskujen vaihtoa. Toisessa ja kolmannessa erässä meno jatkui samana Matiaksen hakiessa kyynärpäälyönneillä osumia. Markus puolestaan jatkoi reipasta lyömismeininkiä ja oli ottelun loppua kohden aktiivisempi myös lähiottelussa. Matiaksen hieman väsähtäessä ottelun loppua kohden tämä tasainen ja vauhdikas kamppailu päättyi Joensuulaisen pistevoittoon. Tämä reipas raskaan sarjan ottelu oli erityisesti yleisön mieleen.

Illan pääottelussa King of the Ring -seuran Olli Leppänen kohtasi kokeneen moniottelijan Lappeenrannan Mikko Tirrosen. Ollilla oli selvä pelisuunnitelma heti ottelun alusta alkaen, nimittäin lähiottelu. Olli haki sinnikkäästi koko ajan lähiotteluetäisyydelle, jossa Tirrosen oli vaikea käyttää omia vahvuuksiaan. Toisessa erässä Tirronen pääsi hakemaan muutaman kovan lyönnin Ollin suojaukseen mutta muuten ottelu meni pääasiassa Ollin määrämässä tahdissa lähiottelussa, jossa tarjolla oli polvipotkuja ja kyynärpäälyöntejä. Viimeisen erän lopulla Tirronen sai osumaan terävän kyynärpäälyönnin Ollin otsaan, johon tuli komea haava. Haavasta vuosi oikein reilusti verta mutta ottelun lopputulokseen se ei kuitenkaan vaikuttanut. Ollille selvä pistevoitto ja 7 tikkiä otsaan muistoksi Nurmeksen reissusta.

Olli Leppänen ja Mikko Tirronen ottelun jälkeen

Kategoria(t): Ottelijat, Ottelutapahtumat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.